Boekhouding in combinatie met Autoflex

Toegankelijke software, optimaal gebruikersgemak. Dat is waar Autoflex voor staat. Deze garage software voor (after)sales in de automotive-sector is ontwikkeld door ondernemers uit de autobranche. Door jarenlange ervaring is Autoflex een van de meest complete software binnen dit domein. Door de koppeling met Exact Online is de allround boekhouding altijd up-to-date, aangepast aan jouw niche. Zo ben je minder tijd kwijt aan administratie en heb je meer tijd voor werkplezier. 

Koppeling met boekhoudpakketten 

Autoflex bevat de basis van een financieel pakket voor het ondersteunen van diverse financiële en administratieve processen. Om de boekhouding zo efficiënt en volledig mogelijk te maken heeft Autoflex een directe koppeling met verschillende boekhoudsystemen. Voor het voeren van een volledige boekhouding kan Autoflex gekoppeld worden met bekende boekhoudpakketten zoals Exact Online, SnelStart, Twinfield, Accountview, Unit4 en eAccounting van Visma. Dit betekent dat de administratie direct verwerkt kan worden, zonder tussentijdse stappen zoals het importeren en exporteren van bestanden. Zo heb je een volledige boekhouding en ten allen tijde inzicht in het grotere financiële plaatje. 

Koppeling met boekhoudpakketten

No-hands accounting

Branche-specifieke toepassingen, zoals:

 • Onderdelen bestellen bij grossiers
 • Controlepunten afvinken en inzichtelijk maken voor monteur en klant
 • Onderdelen voorraad bijhouden 
 • RDW keuringen raadplegen en afmelden
 • Overzicht locaties en eigenaren van zomer- en winterbanden

Automatisering van het boekhouden:

 • (Verkoop)facturen doorboeken naar je boekhoudsysteem
 • Werkorders en bonnen maken, verwerken én factureren
 • Overzicht houden van statussen en orders
 • Urenregistratie per werkorder
 • Snelle en makkelijke communicatie met de klant 
 • Overzicht van alle afspraken

Professional met Autoflex kennis

Ben je op zoek naar een professional met kennis van Autoflex? Dan ben je bij Accloudant aan het juiste adres. 

Bij Accloudant werken we altijd met de slimste oplossingen om zo veel mogelijk werk gedaan te krijgen in zo min mogelijk tijd. Dit geeft ons de ruimte om samen met jou te werken aan de ambities van je onderneming. Met jarenlange ervaring in het verbeteren en automatiseren van bedrijfsprocessen en ruime kennis van slimme software, zijn we volledig op de hoogte van alle ins en outs van Autoflex. Zo kunnen we je ondersteunen in een soepele overgang, van het overzetten tot aan het verbeteren van het systeem. Zo ben je minder tijd kwijt aan administratie en heb je meer tijd over voor het ondernemen. Een win-win dus! 

Exact Online en Autoflex

Voor het voeren van een volledige, efficiënte en correcte boekhouding wordt er bij Accloudant een koppeling gemaakt met Exact Online. Dit is een geïntegreerd online pakket voor boekhouding en CRM. Waar Autoflex de voordelen van de autobranche heeft geïntegreerd, zorgt Exact Online voor een compleet boekhoudpakket. Doordat beide systemen gekoppeld worden en alles geautomatiseerd is, voorkom je makkelijk dubbel werk en eventuele fouten. Daarnaast ben je altijd op de hoogte, waar je je ook bevindt. Of je nu op kantoor, bij de klant of thuis bent: Exact online werkt altijd en overal. De gegevens zijn te beheren vanaf je laptop, tablet en smartphone. Door de koppeling van deze twee systemen heb je alle voordelen in één klap samen. Wel zo handig! 

Exact Online en Autoflex

Alles onder één dak

Bij Accloudant werken we al een langere tijd met zowel Autoflex als Exact Online en deze kennis en ervaring delen we graag met jou. Naast de ondersteuning in het verbeteren en automatiseren van de processen, werken we samen onder andere aan een effectieve en efficiënte boekhouding, volledig aangepast aan de autobranche. Zo heb je alles onder één dak. 

Kennismaken met Accloudant

Wij zijn bij Accloudant van alle markten thuis. De typische Accloudant heeft lef, empathisch vermogen, een goed stel hersens en duidelijke communicatie. Oftewel de ideale sparringpartner. We helpen je graag bij je reis naar succes en het behalen van je doelen. Want als jij groeit, groeien wij mee. Dit geeft ons de energie om nóg beter te worden. 

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? We vertellen het je graag in een vrijblijvend gesprek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *