Boekhouding in combinatie met Clinicminds

Clinicminds is de all-round oplossing voor privéklinieken. Zowel esthetische als operatieve en laserklinieken – Clinicminds ondersteunt de registratie van allerlei verschillende behandelingen uit verschillende hoeken. Bij Clinicminds geloven ze in een papierloze kliniek. Deze software biedt het complete online pakket, van het inplannen van afspraken tot het registreren van dossiers. Daarnaast voer je met Clinicminds een makkelijke financiële administratie, inclusief uitgebreide analyses. Zo heb je alles wat je nodig hebt om je kliniek te beheren en te laten groeien, geïntegreerd in één systeem. Op die manier ben je minder tijd kwijt aan administratie en heb je meer tijd voor het ondernemen. 

Professional met Clinicminds kennis

Ben je op zoek naar een professional met kennis van Clinicminds? Dan ben je bij Accloudant aan het juiste adres. 

Bij Accloudant werken we voortdurend met de slimste oplossingen en de meest vooruitstrevende software. Altijd getest op gebruiksgemak om het jou makkelijker te maken. Met jarenlange ervaring in het verbeteren en automatiseren van processen en ruime kennis van slimme software, zijn wij volledig op de hoogte van de ins en outs van Clinicminds. Onze ervaring delen we graag met jou. We kunnen je ondersteunen in de switch van papier naar digitaal. Hierbij helpen we je met een soepele overgang, van het overzetten tot aan het verbeteren van het systeem. 

Boekhouding in combinatie met Clinicminds

All-round oplossing

Naast ondersteuning in het verbeteren én automatiseren van processen, werken we bij Accloudant ook samen aan onder andere een effectieve en efficiënte boekhouding. Volledig aangepast aan je privékliniek. Zo ben je minder tijd kwijt aan administratie en heb je meer tijd voor wat belangrijk is: je kliniek en de patiënten. 

Meer over  Clinicminds

Naast software met vakgerelateerde toepassingen bevat Clinicminds ook de basis van een financieel pakket voor diverse administratieve processen. Om de boekhouding zo compleet en effectief mogelijk te maken, biedt Clinicminds een makkelijke en geautomatiseerde administratie. Hierbij is het mogelijk om alle behandelingen en verkochte producten online te factureren. De facturen kunnen direct verstuurd worden per mail. Zo bespaar je tijd, voorkom je fouten en is je kliniek te allen tijde papiervrij. Daarnaast is het mogelijk om het betalingsproces aan te passen en kortingen in te stellen. Om de boekhouding in een oogopslag compleet te hebben, zorgt Clinicminds voor dagelijkse, maandelijkse en jaarlijkse rapportages. Deze zijn voortdurend en overal toegankelijk vanaf je laptop, tablet of smartphone. Clinicminds werkt namelijk met alle software. Dat scheelt je een hoop gedoe! 

Papierloos te werk

Branche-specifieke toepassingen, zoals:

  • Aanpasbaar Elektronisch Patiëntendossier (EPD) systeem
  • Video afspraken, volledig geïntegreerd in het EPD systeem
  • AVG-proof en beveiligde Cloud-infrastructuur
  • Online agenda voor snelle en effectieve planning op basis van beschikbaarheid
  • Geautomatiseerd e-mail en SMS systeem voor bevestigingen en herinneringen

Automatisering van het boekhouden:

  • Efficiënte facturering van behandelingen en producten per e-mail
  • Het instellen van betaalopties en kortingen
  • Online monitoren van inkomsten op dagelijkse, maandelijkse en jaarlijkse basis
  • Exporteren van rapportages

Papierloos te werk

Kennismaken met Accloudant

Bij Accloudant winden we er geen doekjes om: heldere communicatie, een luisterend oor en een grote glimlach. We werken met passie en zetten onze kennis en informatie graag in om jouw doelen waar te maken. Wat er ook nodig is. Want jouw succes, is ons succes. 

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? We vertellen het je graag in een vrijblijvend gesprek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *