Boekhouding in combinatie met Skinadmin

Het enige programma volkomen aangepast aan huidtherapie – dat is Skinadmin. Deze software is gecreëerd door specialisten binnen dit domein. Door goed te luisteren naar ervaren huidtherapeuten en de beroepsvereniging, heeft Skinadmin all-round software weten neer te zetten die alle facetten van de huidtherapie onderbrengt. Van het patiëntendossier dat volledig is ingericht volgens het huidtherapeutisch handelen, tot aan een levendige vakdiscussie waaraan wel meer dan 1000 huidtherapeuten meedoen. Daarnaast voer je met Skinadmin een makkelijke administratie met facturatie naar zorgverzekeraars en patiënten. Zo ben je minder tijd kwijt aan administratie en heb je meer tijd voor je praktijk. 

Professional met Skinadmin kennis

Ben je op zoek naar een professional met kennis van Skinadmin? Dan ben je bij Accloudant aan het juiste adres. 

Bij Accloudant werken we altijd met de slimste oplossingen om zo veel mogelijk werk gedaan te krijgen in zo min mogelijk tijd. Zo hebben we meer tijd over voor jou en je onderneming. Met jarenlange ervaring in de verbetering en automatisering van bedrijfsprocessen en slimme software, zijn we volledig op de hoogte van de fijne kneepjes van Skinadmin. Deze ervaring delen we graag met jou. We kunnen je helpen bij een soepele overgang, van het overzetten tot aan het verbeteren van het systeem. Dat scheelt je een hoop moeite. 

Professional met Skinadmin kennis

Alles in huis

Bij Accloudant zorgen we niet enkel voor een soepele overgang en automatisering, maar werken we ook aan een effectieve en efficiënte boekhouding – compleet aangepast aan de huidtherapie branche. Zo heb je alles in huis, waardoor je minder tijd kwijt bent aan administratie en je meer tijd over hebt voor de praktijk en de patiënten. Win-win!

Meer over  Skinadmin

Branche-specifieke toepassingen, zoals:

  • Slimme online agenda voor patiënten om een afspraak te kunnen plannen op een door jou aangegeven tijdstip
  • Het plannen en invoeren van werkroosters van medewerkers
  • Uitgebreide mogelijkheden voor voorraadbeheer
  • De mogelijkheid om patiënten van praktijk tot praktijk over te zetten
  • Een volledig aanpasbaar dossier gebaseerd op HMH
  • Een levendige vakdiscussie met collega’s over vakgerelateerde zaken 

Automatisering van het boekhouden:

  • Administratie met facturatie naar patiënten en zorgverzekeraars
  • Rapportages over marketing, episodes en financiën
  • Makkelijke toegang voor boekhouders en professionals

Communicatie met de patiënt

Het is natuurlijk belangrijk dat de communicatie met patiënten goed verloopt. Als huidtherapeut moet je hiervoor op de hoogte zijn van de communicatieve voorkeuren van de patiënt. Skinadmin heeft hiervoor de stamkaart ontwikkeld, waarin je alle basisinformatie kwijt kunt. Zo kun je gemakkelijk aanvinken of de patiënt de eventuele nieuwsbrief wil ontvangen en op welke manier de hij of zij herinnerd wil worden aan een afspraak – bijvoorbeeld via sms of email. De software zorgt er s’ nachts zelf voor dat afspraakherinneringen worden uitgestuurd. Hier hoef je zelf dus niks meer voor te doen. Ook kun je in de stamkaart kwijt of patiëntgegevens doorgestuurd mogen worden (AVG). Skinadmin zorgt er zelfs voor dat patiënten zelf gemakkelijk een afspraak kunnen inplannen via jouw website. De software laat hier datum voorstellen zien, die gekoppeld zijn aan de afspraken in jouw agenda.

Communicatie met de patiënt

Koppelingen

Als huidtherapeut heb je altijd te maken met externe partijen. Om het je zo makkelijk mogelijk te maken heeft Skinadmin geïntegreerde koppelingen met externe partijen zoals Zorgmail en Qualizorg. Zorgmail zorgt voor makkelijke online communicatie met verwijzers. Daarnaast coördineert Qualizorg enquêtes naar de patiënten, zodat je te allen tijde een up-to-date overzicht hebt van de gemeten kwaliteit.  

Vecozo en Skinadmin

Naast software met vakgerelateerde toepassingen bevat Skinadmin ook de basis van een financieel pakket voor diverse administratieve processen. Om de boekhouding zo volledig en effectief mogelijk te maken, heeft Skinadmin een directe koppeling met Vecozo. Vecozo biedt een makkelijke administratie met facturatie naar patiënten. Daarnaast kun je elektronisch declareren naar zorgverzekeraars. Om de boekhouding in een oogopslag compleet te hebben maakt Skinadmin ook gebruik van uitgebreide rapportages van de financiën. Doordat deze twee systemen naadloos op elkaar aansluiten, voorkom je dubbel werk en eventuele fouten. Daarnaast ben je altijd op de hoogte, waar je ook bent. Skinadmin werkt overal, of je nu op de praktijk, bij de klant of thuis bent. Alles is te beheren vanaf je smartphone, tablet of laptop. Zo ben je met een druk op de knop op de hoogte van hoe je praktijk draait. Wel zo handig! 

Kennismaken met Accloudant

Wij zijn bij Accloudant veelzijdig en uniek. We werken met passie, denken in oplossingen en houden van duidelijke en heldere communicatie. Met andere woorden: de ideale sparringpartner. We maken graag deel uit van je reis naar succes en helpen je bij het behalen van je doelen. Want jouw succes is onze drive. 

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn?  We vertellen het je graag in een vrijblijvend gesprek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *