Onze werkwijze

Wij zorgen ervoor dat je op ieder moment voorzien bent van relevante informatie en inzichten die ervoor zorgen dat jij de beste keuzes maakt voor jouw onderneming.

Om deze informatie zo snel mogelijk te ontvangen, verwerken en analyseren, maken we gebruik van de allernieuwste financiële software. Zo zorgen wij voor bruikbare informatie op ieder gewenst moment.

Verder lezen

Wij werken bij Accloudant met toegankelijke software die wij uitgebreid testen op gebruikersgemak en brengen de optimale werkwijze in kaart. De angst voor het onbekende verdwijnt doordat je van tevoren precies weet waar je aan toe bent.

Door strakke, eenvoudige processen zijn we beiden minder tijd kwijt aan je administratie. Hierdoor hebben we meer tijd om onze aandacht te schenken aan de ambities van jouw onderneming.

Verder lezen

Persoonlijke begeleiding

Door onze persoonlijke begeleiding en duidelijke communicatie heb je niet het gevoel dat je er alleen voor staat. Onze heldere informatie opent nieuwe werelden voor je, waardoor de toekomst nog nooit zo duidelijk voor je was.

Bij Accloudant zijn we niet bang om de eerste te zijn. Innovatie omarmen we met plezier en veranderingen krijgen we energie van. Binnen een vak waar nieuwe en slimmere werkwijze soms achterblijven, lopen wij graag voorop door innovatiekracht en toegankelijkheid.

Vrijblijvend gesprek?

Hoe werken we samen?

1. Kennismaking

Een goede samenwerking begint bij wederzijds begrip en vertrouwen. Om je echt goed van dienst te zijn, zijn wij nieuwsgierig naar wie wat doet en met welke motivatie. Door jouw groter doel te begrijpen weten we precies waar we moeten starten om efficiënt tot het beste resultaat te komen.

2. Aan de slag

Vanaf de eerste kennismaking gaan we direct aan de slag voor je. We komen graag alles te weten van je huidige situatie zodat we kunnen identificeren waar we de eerste kleine veranderingen met grote impact kunnen doorvoeren.

Om een duidelijk beeld te krijgen waar we de beste en snelste resultaten kunnen behalen, nemen we de kwaliteit van alle aspecten onder de loep; de boekhouding, jaarrekeningen, rapportages, personeelsadministratie en de fiscale aangiften. Op basis van deze inventarisatie maken we een duidelijk rapport met een heldere offerte zodat je precies weet hoe we jouw wensen werkelijkheid kunnen maken.

3. De optimale mix

Wanneer we met elkaar op één lijn zijn gekomen gaan we samen op zoek naar de optimale mix voor jouw onderneming. We scannen de processen en systemen van je onderneming en bekijken waar verbetering kan worden behaald. De kleinste veranderingen met grote impact passen we als eerst toe zodat het resultaat direct voelbaar is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het digitaliseren van de administratie waardoor je direct al niet meer hoeft te printen, sorteren en opbergen in mappen. Maar ook de inrichting van software en administratie slimmer toepassen waardoor je geen Excel lijstjes meer hoeft te bewerken voordat je informatie bruikbaar is.

Vanaf de eerste kennismaking gaan we direct voor je aan de slag. We komen graag alles te weten van je huidige situatie, zodat we kunnen identificeren waar we de eerste kleine veranderingen met grote impact kunnen toepassen.

Om een duidelijk beeld te krijgen waar we de beste en snelste resultaten kunnen behalen nemen we de kwaliteit van alle aspecten onder de loep; de boekhouding, jaarrekeningen, rapportages, personeelsadministratie en de fiscale aangiften. Op basis van deze inventarisatie maken we een duidelijk rapport met een heldere offerte voor je zodat je precies weet hoe we jouw wensen werkelijkheid kunnen maken.

Werk je al met software die perfect is voor de backoffice in jouw branche, dan gaan we na of er integratiemogelijkheden zijn zodat overtypen verleden tijd is. Of we zorgen ervoor dat verkoopfacturatie in een handomdraai gebeurd is in de plaats van iedere week een dagtaak. Tegelijkertijd zorgen we meteen dat dit automatisch verwerkt wordt zodat overtypen wederom niet nodig is. Aan de andere kant zorgen we ervoor dat je bonnetjes simpelweg kunt fotograferen en weggooien, terwijl je iedere factuur simpelweg doorstuurt en er geen omkijken meer naar hebt.

Kortom we zorgen voor opluchting en tijdswinst, we nemen je mee op reis en gebruiken onze expertise om je de verademing te geven die je verdient. Na onze reis is het bijhouden van je administratie een fluitje van een cent en doe je moeiteloos je eigen facturatie. Daarna zetten we de laatste puntjes op de i zodat de systemen optimale ondersteuning bieden aan jouw doelstellingen en bedrijfsvoering.

4. De weg naar succes

Zodra de processen strak zijn en we hebben de input geoptimaliseerd, gaan we graag nog een stap verder door met de informatie van gisteren de keuzes van morgen te maken.

Om voortdurend impact te maken en complete grip te hebben raden we onze klanten aan zo specifiek mogelijke doelstellingen te maken voor de periode die er komen gaat. Dit kan bijvoorbeeld voor één jaar maar ook voor drie jaar. Door deze specifieke doelstellingen meetbaar te maken vergroten we samen de kans dat jouw doelen realiteit worden.