Boekhouder Horeca

Bent u op zoek naar een boekhouder of belastingadviseur in de horeca en recreatie branche? Een finance professional die zich heeft gespecialiseerd in de horeca en recreatie branche is op de hoogte van de belangrijke wetten en regels die er gelden voor deze branche.

Een onderneming in de horeca en recreatie vraagt veel tijd en aandacht waarbij alles vaak tot in de puntjes geregeld moet zijn. Zo ook de administratie van een horeca en/of recreatiebedrijf. Deze is vaak ingewikkeld want u krijgt te maken met verschillende BTW-tarieven, vele bonnetjes, vergunningen, salarisadministratie, marketing en de regels die hierbij horen.

Een gemiddeld horecabedrijf is ongeveer 1% van zijn omzet kwijt aan de finance professional die ingehuurd wordt voor de administratie. Maar de mate van tevredenheid over de professional verschilt nogal. Een aannemelijke verklaring hiervoor is dat er onderling veel verschil tussen finance professionals is. Het is daarom belangrijk om goed uit te zoeken welke finance professional het best bij u past.

Accloudant is gespecialiseerd in de horeca branche en kan u hierin ondersteunen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij Accloudant? Neem dan direct contact met ons op.