Wij weten dat het spannend is

Daarom staan je we bij tijdens het gehele avontuur.
Samen maken we van onbewandelde paden jouw territorium.
Zo staan we sterk: voor de sprong, tijdens de sprong en na de sprong.

In 3 stappen maken we alles in orde

1: Geen dagdeel aan uitzoekwerk meer

Natuurlijk is het even wennen dat je direct alles regelt, maar met onze ondersteuning zit het snel in je systeem. Zo ben je niet meer iedere periode uren zoet met het uitzoeken hoe het ook alweer zat.
Bij ons lever inkoopfacturen je op drie eenvoudige manieren aan:

 Via de speciale app kun je een foto maken van je factuur of bon en met één druk op de knop direct aanleveren.
✓ Via ons webportaal upload je in je eigen dashboard. Je kunt ook je de bonnen en facturen die je eerder hebt geüpload online bekijken.
✓ Via jouw unieke e-mail adres stuur je facturen zo je boekhouding in. Wanneer je facturen binnenkrijgt kun je deze direct doorsturen naar je persoonlijke e-mail adres. Binnen 5 seconden zijn je stukken aangeleverd en ontvang je een bevestiging hiervan.

2: Factuur of offerte sturen? Zo gebeurd!

In je nieuwe administratie heb je de mogelijkheid om zeer eenvoudig overal een factuur te maken. Daarnaast richten wij ons systeem zodanig in dat facturen direct naar de klant en naar ons verstuurd worden. Zo bespaar je een hoop tijd en gedoe. Jij ontvangt op tijd je geld en wij zorgen op de achtergrond dat alles goed geregeld is.

Daarnaast heb je direct inzicht in al je facturen en zie je meteen wie er nog moeten betalen.

Kasstelsel

Werk je volgens het kasstelsel / met een kassa? Met onze speciale software voor kas of zelfs een koppeling met je kassasysteem ben je zonder moeite altijd bij.

3: Wat heb je aan een jaarbespreking in augustus?

Als ondernemer focus je op de toekomst, leef je in het heden en leer je uit het verleden. Maar als het verleden te ver weg ligt is leren hiervan lastig. Daarom zetten we jouw administratie direct om in bruikbare overzichten.

We geven je direct inzicht en bespreken deze het liefst maandelijks met je. Zo weten we of het kompas nog werkt en of er bijgestuurd moet worden.

Ik wil mijn administratie ook makkelijk en bruikbaar