Wie is accloudant?

We zijn bij Accloudant van een uniek soort. Een Accloudant heeft namelijk lef, empathisch vermogen, een goed stel hersens en weet tegelijkertijd wat helder communiceren is.

We werken met de slimste oplossingen om zo veel mogelijk werk in zo min mogelijk tijd te voltooien waardoor we tijd overhouden voor hetgeen wat er echt toe doet: mensen.

Verder lezen

Kenmerken van een Accloudant

  • Een open houding
  • Grote glimlach
  • Luisteren goed
  • Durven opbouwend kritisch te zijn
  • We werken met passie
Verder lezen

Passie voor cijfers

Met passie maken we moeilijke informatie begrijpelijk voor je, wat daar ook voor nodig is. We zetten graag onze kennis en connecties in, om jouw doelen te verwezenlijken en zorgen ervoor dat je geen minuut verspeelt aan onzinnig werk.

Kortom, een onmisbare partner voor jouw bedrijf.

In onze visie lees je wat ons drijft en in onze werkwijze lees je hoe we dit voor jou aanpakken.

Vrijblijvend gesprek?

Marlon Steenman

Met meer dan 10 jaar ervaring binnen het financiële vak en de ICT bestrijd ik met veel plezier inefficiëntie. Iedere ondernemer heeft behoefte aan overzicht in zijn onderneming, maar de weg daarnaartoe is voor veel ondernemers helaas moeizaam is mijn ervaring. Gelukkig weet ik ook dat dat niet zo hoeft te zijn.

Ik haal er plezier uit deze moeizame weg te verlichten. Mijn ervaring is namelijk dat het verwerken van informatie (boekhouden) vaak makkelijker, sneller en slimmer kan.

Wanneer ik de kans krijg om mijn kennis en netwerk toe te passen en ik krijg aan het eind van de rit te horen dat er meer gemak én inzicht behaald is, heb ik weer een missie voltooid.

Stephan Kroon

Voordat ik bij Accloudant begon heb ik in verschillende vakgebieden ervaring mogen opdoen. Wat ik heb geleerd uit deze ervaring is dat ik het leuk vind om nieuwe dingen te leren en het mij natuurlijk af gaat om secuur en efficiënt werken.

Ik haal er dan ook plezier uit om klanten te ondersteunen en ingewikkelde vraagstukken duidelijk en begrijpelijk toe te lichten.

Mijn passie voor leren en het feit dat ik puzzelen leuk vind komen goed van pas in mijn werk omdat we altijd nieuwe situaties tegenkomen en verschillende aspecten meewegen in onze afwegingen. Dat is soms uitdagend maar dat houd ons werk altijd interessant.

Wanneer we met onze inzet vervolgens weer duidelijkheid en rust hebben gecreëerd dan geeft mij dat direct weer nieuwe energie.