Wie is accloudant?

We zijn bij Accloudant van een uniek soort. Een Accloudant heeft namelijk lef, empathisch vermogen, een goed stel hersens en weet tegelijkertijd wat helder communiceren is.

We werken met de slimste oplossingen om zo veel mogelijk werk in zo min mogelijk tijd te voltooien waardoor we tijd overhouden voor hetgeen wat er echt toe doet: mensen.

Verder lezen
Wie is Accloudant

Kenmerken van een Accloudant

  • Een open houding
  • Grote glimlach
  • Luisteren goed
  • Durven opbouwend kritisch te zijn
  • We werken met passie
Verder lezen

Passie voor cijfers

Met passie maken we moeilijke informatie begrijpelijk voor je, wat daar ook voor nodig is. We zetten graag onze kennis en connecties in, om jouw doelen te verwezenlijken en zorgen ervoor dat je geen minuut verspeelt aan onzinnig werk.

Kortom, een onmisbare partner voor jouw bedrijf.

In onze visie lees je wat ons drijft en in onze werkwijze lees je hoe we dit voor jou aanpakken.

Vrijblijvend gesprek?

Marlon Steenman

Met ruim 10 jaar ervaring binnen het financiële vak en de ICT bestrijd ik met veel plezier inefficiëntie. Iedere ondernemer heeft behoefte aan overzicht in zijn onderneming, maar de weg daarnaartoe is voor veel ondernemers helaas moeizaam is mijn ervaring. Gelukkig weet ik ook dat dat niet zo hoeft te zijn.

Ik haal er plezier uit deze moeizame weg te verlichten. Mijn ervaring is namelijk dat het verwerken van informatie (boekhouden) vaak makkelijker, sneller en slimmer kan.

Wanneer ik de kans krijg om mijn kennis en netwerk toe te passen en ik krijg aan het eind van de rit te horen dat er meer gemak én inzicht behaald is, heb ik weer een missie voltooid.

Stephan Kroon