“Door overzicht in onze administratie hebben we meer rust in het bedrijf. Hierdoor kunnen we onze klanten beter van dienst zijn!”

Autobedrijf Kemper zorgt er sinds 2010 voor dat hun klanten veilig en snel de weg op kunnen. Het bedrijf zorgt voor onderhoud en reparatie van auto’s, maar je kunt ook terecht bij ze voor jouw droom occasion. Ze houden van eerlijke handel en vinden het belangrijk om kwaliteit af te leveren. Daarom zorgen ze ervoor dat het personeel constant wordt bijgeschoold en dat ze enkel gebruik maken van kwalitatieve onderdelen. Ze combineren persoonlijke service en aandacht met een volledige dienstverlening als het gaat om jouw auto.

Blije klanten maakt goede handel vinden ze bij Autobedrijf Kemper.

We wilden graag een duidelijke boekhouding die goed geregeld is

Vanaf het begin hebben we grotendeels zelf onze boekhouding op orde gehouden, wat een lange tijd goed te doen was voor ons. We merkten echter wel dat de boekhouding steeds meer werk werd door de groei van ons bedrijf. Ook merkte we dat de complexiteit van de boekhouding toenam waardoor we wat minder zeker waren of we alles nog goed deden.

Toen we uiteindelijk overgingen op het gebruik van een boekhoudpakket die ook met onze andere software koppelt werd het echt te specialistisch. Het boekhoudpakket had ons tijd moeten besparen maar omdat we niet wisten hoe we het moesten instellen en gebruiken nam het meer tijd in beslag en hadden we minder overzicht.

Na een tijd van frustratie en veel verloren tijd besloten we dat het verstandig was iemand in te schakelen. Via via kwamen we bij Accloudant terecht en na de kennismaking hebben we besloten ze in te schakelen.

Het doel was: duidelijkheid en zekerheid over de boekhouding.

Samen hebben we gecorrigeerd en duidelijkheid geschept

We vinden het belangrijk dat we betrokken blijven bij onze boekhouding, dus we hebben niet alles uit handen gegeven. Wat ons goed is bevallen is dat samen ook echt samen is bij Accloudant. Ze kwamen met een duidelijk stapsgewijs plan waarin we rolverdeling hebben bepaald en aan de hand daarvan hebben we de programma’s waarmee we werken optimaal ingesteld.

Ook is het fijn dat er mee wordt gedacht vanuit de praktijk. Naast het instellen van de programma’s hielpen ze ons met het bepalen van de bijbehorende werkwijze. Door de stapsgewijze aanpak is er tijd om te wennen aan de nieuwe systemen en werkwijzen. Ze geven duidelijke uitleg en het is makkelijk om contact op te nemen als je het even niet meer weet.

Stanley Kemper: “We weten nu precies waar we aan toe zijn.”

Inmiddels hebben we wat fouten in de boekhouding kunnen herstellen en loopt alles steeds soepeler. Ook nu we alles op de rit hebben blijft Accloudant actief bezig met verbeteringen die ons werk makkelijker maakt of betere informatie oplevert.

Mijn advies naar mede ondernemers?

Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met het op orde brengen van je boekhouding. Achterstanden in de boekhouding sluipen er nu eenmaal snel in. Wanneer je slim omgaat met de boekhouding is het werk beperkt en hou je het makkelijker op orde.

Het is daarin fijn om een partij te hebben met kennis van zaken zoals Accloudant. Nu we meer inzicht hebben in de actuele cijfers van ons bedrijf merken we dat we toch makkelijker kunnen sturen.