Songteksten van Eyelar hebben succes

“Doordat ik mijn administratie nu onder controle heb, heb ik meer rust in mijn hoofd waardoor ik creatiever ben.”

De meeste mensen in Nederland hebben Eyelar voorbij zien komen bij The voice of holland. Wat niet iedereen weet is dat Eyelar niet alleen als artiest actief is, maar ook goed werk verricht als songwriter voor diverse artiesten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uiteenlopende artiesten zoals: Yellowclaw, Little mix, Charli xcx, Bastille en Yxng bane.

Songwriting is niet voor iedereen weggelegd, zo moet je creatief aangelegd zijn en over inspiratie beschikken die je in je teksten kunt verwerken. Inspiratie doe je veelal niet op als je enkel thuis of op kantoor zit vertelt Eyelar, daarnaast bevindt het meeste werk zich buiten de landsgrenzen. Dit betekent veel reizen en verschillende omgevingen. Factoren die het niet makkelijk maken om structureel op je gemak de boekhouding bij te werken.

Ik wilde graag overzicht hebben en houden in mijn financiën

Bonnen bewaren, verwerken en aanleveren was voor mij een moeizaam process. Ik reis heel veel en niemand draagt graag een map administratie mee op reis. Daarnaast kostte de administratie veel tijd, die ik echt hard nodig heb om mijn bedrijf te runnen. Het gevolg was dat ik veel bonnen en facturen kwijt raakte en het bewaren van overzicht een constante struggling was.

Ik wist dat het anders moest, maar ik had geen idee hoe ik dat moest gaan aanpakken. Ik ben toen op zoek gegaan naar een oplossing en kwam op een gegeven moment o.a. in contact met Accloudant. Tijdens de kennismaking merkte ik al snel dat  Accloudant aandacht heeft voor zijn klanten. Ondanks dat ze niet het goedkoopst uit de bus kwamen na het ontvangen van een aantal offertes heb ik toch besloten om met Accloudant te gaan werken.

Ik heb nog steeds geen moment spijt van mijn keuze

Nadat akkoord op de offerte hebben we alles vliegensvlug kunnen oppakken. Omdat ik veel in het buitenland zit was een goede timing belangrijk voor de opstart. We hebben dan ook een gedeelte op afstand en een gedeelte persoonlijk met elkaar opgepakt. Omdat we volledig digitaal zijn gaan werken ging dat vrij makkelijk. Wel was het in het begin even wennen, omdat de samenwerking het best werkt als je direct alles aanlevert. Gelukkig kreeg ik daar de ruimte voor en werd ik goed begeleid. Zo hielpen ze mij herinneren als het er allemaal even bij in schoot.

Nu ik eenmaal gewend ben is het een verademing. Als ik iets heb gekocht stuur ik meteen de bon of factuur in en heb ik mijn administratie meteen weer compleet.

Eyelar: “Ik heb nu supermakkelijk het overzicht wat ik wil.”

Facturen die ik verstuur worden automatisch verwerkt en de banktransacties hoef ik niet meer aan te leveren. Al met al ben ik veel minder tijd en energie kwijt aan mijn administratie en heb ik tegelijk het overzicht wat ik wil.

Gemak en flexibiliteit vind ik belangrijk

Tegenwoordig gaat mijn administratie snel en gemakkelijk. Doordat ik alles overal ter wereld direct kan regelen, hoef ik er veel minder mee bezig te zijn. En als ik ergens tegenaan loop of iets wil weten is door het leuke contact de drempel laag om iets te vragen.

Mijn tip voor iedere ondernemer: zorg ervoor dat de drempel om je administratie te doen laag is. Dat doe je door te zorgen dat het gemakkelijk is om alles bij te werken en de moeilijkere of tijdrovende dingen uit te besteden.